Какво да правите, ако нанесете щети върху взетите автомобили под наем?

Rent a car услугите са доста популярни напоследък, тъй като дават възможност на мнозина, които нямат личен автомобил, да изпитат удоволствието от шофирането и посещаването на места, които се намират далеч от населеното им място.

За щастие, наемането на автомобили под наем можете да извършите от всяка точка на страната и именно за това ще разсясним всичко около услугата, наемането, ползването и връщането на колите в следващите няколко изречения.

Да започнем с това от къде можете да наемете кола?

Ние ви предлагаме да посетите уеб адреса mcars.bg за автомобили под наем, собственост на фирмата Мартелло, която се занимава изцяло с отдаването под наем на автомобили за всякакви нужди. Накратко, ако ви трябва семеен автомобил, малка и компактна кола или нещо по-изискано като лимузина – можете да се снабдите с желаното возило само с един клик на мишката. Вие избирате за какъв период от време искате да се възползвате от автомобилите под наем, от къде да вземете колата и къде да я върнете. Но нека задълбочим разясненията в една друга насока – какво да правите, ако нанесете някакви щети по време на ползването на взетите автомобили под наем.

Какво да правите, ако нанесете щети върху взетите автомобили под наем?

Услугата rent a car, която предлагат mcars.bg е предпочитана от редица клиенти, заради изгодните цени и най-вече добрите условия. Фирмата за автомобили под наем е много благосклонна към клиентите си, но както със сигурност знаете – наличните автомобили задължително трябва да се поддържат в добро техническо и визуално състояние. За целта, всеки временен собственик, на която и да е кола, се задължава да я стопанисва добре. В случай на инцидент има различни клаузи в договора и условията за ползване, с които можете да се запознаете по-подробно при посещението на сайта.

Накратко обаче всяка кола е с пълна застраховка и първото нещо, което трябва да направите, ако претърпите инцидент с возилото, е да позвъните на наемодателя и на застрахователя. В случай, че поради технически неизправности на автомобила, които сте наели, се случи някакъв инциден – фирмата Мартелло ви изплаща обезщетение. За по-подробна информация можете да посетите сайта за автомобили под наем и rent a car услуги, още сега.