4 стъпки при консултация с адвокат онлайн

Онези от вас, на които им се налага да ползват услугите на правно лице, най-добре да се доверят на изпитан и доказал се адвокат, който предлага онлайн консултация. Това е иновативен метод, успяващ да спести време, пари, а дори и нерви. Все неща, с които никой не желае да се разделя.

Ще ви посочим 4–те основни стъпки, през които да преминете, ако ви се налага да бъдете консултирани онлайн от правно лице.

Как протича една консултация с адвокат онлайн?

• Изпращате заявка за консултация по електронен път;

Това е първата стъпка, която в никакъв случай не би ви затруднила. Максимално улеснена е, така че всеки гражданин, независимо от компетенциите си, да може да се възползва от нея.

Ще отворим и една малка скоба, в която да вмъкнем, че е добре да отбележите удобни час и дата за самата консултация. Ако имате конкретни въпроси, задайте ги. Опишете детайлно казуса си, като може и да прикачите документация, така че правното лице да добие максимално ясна представа.

• Избирате дигитална апликация;

Отново възможностите са няколко. Сами решете коя апликация да използвате, съобразно лични предпочитания. Клиентите най-често се възползват от Viber, Skype, WhatsApp , FaceTame или Telegram. Това са най-разпространените платформи.

• Изчакване на отговор;

Отговорът ще го получите по имейл в рамките на един работен ден. Обикновено след подадена заявка, получавате отговор няколко часа по-късно. Нещата са максимално автоматизирани, така че да не губите време и да можете да си планирате графика точно него ден.

В имейла са описани и подробности, свързани с онлайн консултацията.

• Избор на адвокат.

Четвъртата стъпка, която всъщност е първа, се свежда до най-важния избор, този на правно лице. Задачата е сложна и трябва много да се внимава.

Ако за пръв път ви се налага да се изправяте пред подобен казус, навярно нямате никакви познания в областта.

Съветваме да посетите адвокатската кантора bogoev.bg, където ще попаднете на изключително опитен и доказал се адвокат.

Заложете на истински професионалист, с намесата на който проблемите да останат в миналото!