Балкантрейд – име в предлагането на строителен шперплат

Koгато става дума за дървесина, можете да намерите най-голямо разнообразие в продуктовата гама на фирма Тирбушона. На страницата им можете да откриете всичко за мебелното производство и строителството на едно място. Фирмата си сътрудничи с утвърдени фирми в производството на строителен шперплат и материали и естествен фурнир като Sveza и Ukrsnpon. Ukrshpon e водещ производител в Украйна на естествени фурнири: бук, дъб, ясен. Доскоро член на групата OVERLACK Германия, поради което оборудването и технологията на производство са от най-модерните. За Sveza може да се каже, че е модерна и бързо развиваща се група от фирми, които държат лидерските позиции в производството на строителен брезов шперплат. Една от най-разпространените модификации на строителен шперплат е хидрофобният (водоустойчив) шперплат.

Хидрофобният шперплат покрива техническите параметри за експлоатация на открито. Този вид строителен шперплат взима участие като основен елемент във временни и постоянни кофражни конструкции в строителството. Дори и за изграждането на временна конструкция е необходимо участието на качествени строителни материали, за да не излезе солено в крайна сметка. От Тирбушона вече години наред градят името си на дистрибутор на качествени строителни материали. Фирмата има възможност за поръчки на едро, защото е пряк вносител на хидрофобен шперплат от висок клас, производство в Русия. Спецификацията на хидрофобният шперплат Sveza показва голямата му водоустойчивост-след 24 часа потапяне във вода подуването е по-малко от 2 %. Броят на използване може да варира от 5 до 8 пъти в зависимост от начина на декофриране, използването на кофражно масло и спецификата на рязане. Броят на слоевете е 11, а използваната дървесина от топола или бреза. За разлика от рециклираните шперплати (най-често внос от Китай) руското предложение е с високо качество и изключителна гладкост, което спомага за по- лесната и качествена експлоатация на материала.

Балкантрейд предлага също шпилки с гайки, кофражни трегери, системи за кофраж под наем или ремонт и поддръжка, кофражни елементи. За поръчки на едро може да се направи доставка до строителния обект, а за поръчки на дребно транспорт се осъществява с камиони на фирмата. Коректността и бързите доставки са гарантирани. Можете да разчитате на най-изгодните цени и качество при покупка от дистрибутора.