Цена на услугата детектор на лъжата за частни и бизнес клиенти

Може би поне веднъж сте се замисляли относно това каква ли цена за детектор на лъжата бих платил и бих ли искал да подложа някого на такъв?

В интерес на истината, в наши дни, полиграфските изследвания именно, чрез детектор на лъжата са доста популярна услуга, която помага на много хора и им дава възможност да открият истинските отговори на въпросите, които търсят. Тези изследвания имат голяма популярност, именно защото чрез тях ние научаваме истината с точност над 98.70% за няколко часа.

Полиграфското изследване е услуга, която може да бъде използвана от частни лица, в случаи на кражби, измами, изневяра, както и укриване на престъпления. Разбира се, има още много причини, поради които бихме потърсили каква е цената на детектор на лъжата. Поръчител на едно такова полиграфско изследване може да бъде всяко физическо лице, което е пълнолетен гражданин, с изключение на лица със сериозни психически и умствени заболявания. Ако се съмнявате в клевета, уронване на авторитет или пък искате да проверите дадено твърдение, изберете детектор на лъжата, защото със сигурност ще получите достоверна информация, която ще ви бъде от полза.

детектор на лъжата от частен детектив Рефлекс

Ако въпросът ви е обаче на кого да се доверим за провеждане на полиграфско изследване с детектор на лъжата на цена, която е достъпна, то продължете да четете надолу, за да разберете.

Например, едно от местата, където можете да бъдете на 100% сигурни в това, което ще получите като резултати е център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ в гр. София. А как да бъдете убедени, че ще получите висококачествена услуга? Ще ви кажа и това.

Относно качеството на проведенoто изследване, можете да бъдете сигурни на 100%, защото детекторът на лъжата е по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Освен това, техниката, с която центърът работи е съвременна, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят.

Относно специалистите, които ще проведат изследването, също няма нужда от притеснения, защото те са дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA. Така че можете да бъдете напълно убедени, че ще получите висококачествена услуга, като център за психофизиологични изследвания Рефлекс предлага дискретно обслужване и запазване на пълна конфиденциалност по разследваните случаи.

Ако желаете, разбира се, можете и да отидете директно на адрес в техния офис и да попитате за цена на услугата детектор на лъжата. Центърът е частна независима компания, която е насочена към бизнес и частни клиенти, така че можете без проблем да се възползвате от услугите им, независимо с каква цел. Ако решите да им се обадите по телефона относно това каква цена за детектор на лъжата да очаквате, то можете да го направите. Така че не се колебайте, а се свържете с екипа още сега. Те ви очакват! Посетете техния уеб сайт DetektorNaLajata.com, за да получите още повече информация относно техниката и специалистите.