Untitled

Учебна занималня в София с доказани професионалисти

Когато става дума за настъпването на новата учебна година, то това е едно от най-радостните, но същевременно и стресови ситуации. Причината за това е, че пред родителите са поставени основни проблеми като липса на време и внимание, което да обърне на ученика вкъщи във връзка с учебния материал.

Затова и голяма част от родителите избират учебна занималня в София, която да бъде техен верен помощник в самоподготовката на детето им. Особено в началните класове, когато децата имат нужда да изградят своите основни организационни умения, учебни навици и способности за разпределяне на времето, в присъствието на възрастен, е нещо наистина важно и необходимо. Но един работещ родител в София трудно би могъл да отдели половин ден, за да помогне на детето си за тези основни и важни неща.

Затова и както споменах, най-често взиманото решение е детето да бъде записано на учебна занималня в София. Такива както знаете има към всяко училище и са напълно безплатно, но разбира се, те не могат да приемат всички деца и затова има определени критерии за прием. Поради тази причина, голяма част от родителите се налага да потърсят частна учебна занималня.

Ако съумеете да направите правилен избор на учебна занималня, знайте, че това ще бъде изключително полезно както за вас, така и за вашия ученик.

Untitled

Учебна занималня в София с доказани професионалисти е НЕО Център. Създателите му са родители, също като вас, които влагат толкова грижа и внимание, колкото при отглеждането на своите собствени деца. Учебната занималня разполага с квалифициран и всеотдаен екип от педагози, с индивидуален подход към децата, така че можете да бъдете сигурни, че ще бъде обърнато персонално внимание на вашето дете. Центърът предлага разнообразие от занимания, развиващи креативността, физическата активност и организираност у децата. А освен за усвояването на учебния материал, в учебната занималня е помислена и за уютната обстановка, спорта и здравословната храна. По време на посещението си, децата имат достъп до плодове, фрешове и вода, за да се изгради желанието им за здравословно хранене. Изградена е и спортна зала на територията на учебния център, която дава възможност за провеждане на игри, които спомагат за бързото разтоварване и възстановяване от учебния процес.

Полудневната ученическа занималня е съобразена с текущата смяна на детето в училище – съответно от 8:00ч до 13:00ч и 13:00ч до 18:00ч. Като месечната такса при записване до 1.09.2020 г. е 266 лв. Тя включва и водене и взимане на ученика от и до училище, както и преговор и доразясняване на предадения в училище материал, подготовка и проверка на домашните работи и затвърждаване на натрупаните знания с допълнителни упражнения и тестове. Ако имате допълнителни въпроси към екипа им, не се колебайте да ги зададете на посочения телефон за контакт: 0877 55 49 55. А в сайта им на адрес NeoCenter.bg ще откриете снимков материал, както и допълнителна информация относно услугите на учебната занималня в София. Адресът, на който можете да ги е откриете е ул. Антим 1-ви No: 43. Така че не губете време, а се доверете на учебна занималня в София с доказани професионалисти.