Какво е оборудването за видеодиагностика на канали?

Проблем със запушване на канализацията?

Ако това е ситуацията, пред която сте изправени, то не бързайте да се отчайвате или да променяте плановете си за целия ден, защото има какво да се направи, независимо колко сериозен може да бъде проблемът или дали не се е стигнали до авария и течове. Професионалната фирма на KanaliHit.com предлага модерна техника за ефективно отпушване на канали, както и за поправка на тръби, при необходимост. Възможностите за отпушване на канали са различни и те варират, според тежестта на запушването.

Имате възможност да изберете машинно отпушване на канали, което е бързо и надеждно и спестява къртене на плочки или настилки, а почистващият ефект, дава и дълготрайни резултати. Преди да пристъпи към отпушването на каналите, професионалните екипи правят видеодиагностика на канали на KanaliHit.com, която улеснява работата и ускорява процеса.

Какво е оборудването за видеодиагностика на канали? За целите на правилното определяне на същината на проблема в различните видове канали и тръбопроводи, могат да се използват различни видове камери,с каквито фирмата разполага., Една от тях е т.нар. „бутаща“ камера, която с обхват на действие от 100 метра и се използва за видеодиагностика на тръби с диаметър между 50 и 300 фи. Друг вариант е 16 милиметровата миникамера, към която има записващо устройство. Още по-модерен вариант, пък е роботизираната камера за видеодиагностика на тръбопроводи, която има възможност за наблюдение на канали с диаметър между 100 мм. и 2000 мм. и чиито кабел е с дължина от над 200 метра. Този вид камера е с последен модел софтуер за видеодиагностика.

Електронният брояч на метрите на модерната камера за видеодиагностика на канали, увеличава картината десетократно, като освен това може да измери и наклона, както и да установи промените в големината на тръбите, наред с измерването на големината на чуждите тела, попаднали в тръбата. При подозрения за счупване или пробиване на каналите, поради пробили корени или заради почвени наноси, използването на такъв вид техника за видеодиагностика на канали е задължително условие. За заявки, не се колебайте да се свържете с екипа на KanaliHit.com на посочените телефони и мейл за връзка. Колкото по-бързо се ориентирате към специалисти, толкова по-бързо ще забравите за проблемите с канализацията. Изберете сами.