Икономичен вариант за зимата с термопомпи на ниски цени

Знаете ли, че съществува вариант за отопление и охлаждане, който ще намали разходите ви с до 80% годишно. Този начин е абсолютно екологично чист и функционирането му по никакъв начин няма да застраши околната среда. Това са високоефективни термопомпи, произведени в Австрия от най-добрия производител Heliotherm, който е водещ на европейския пазар и на челни позиции в светове мащаб. Доста голяма част от продукцията се изнася в големи европейски страни и за доста държави от други континенти.

Оторизиран търговски представител за България и официален партньор на Heliotherm е компанията Мултиклима ЕООД. Тя е съсредоточена в инженерната инсталация на термопомпи от различен вид. Фирмата реализира всякакви проекти, свързани с геотермални, хидротермални и аеротермални инсталационни системи. Това, което ги прави най-добри в тази област, е техния професионализъм и отношението им към работата. Те са мотивирани да изпълнят всяка задача, поставена им от клиенти и дори да надскочат очакванията към тях.

Икономичен вариант за зимата с термопомпи на ниски цени

В края на 2010г. едно предприятие със значителни мащаби постави нелеката задача пред Мултиклима ЕООД да намали със 70% разходите за отопление и климатизация на търговския център в София – почти изцяло остъклена триетажна сграда със северно изложение. Разходите за отопление и охлаждане на сградата до онзи момент са били около 50 000 лева годишно. В началото на 2011 г. Мултиклима ЕООД направи проучвателен сондаж за подпочвени води. Стойностите са по-добри дори и от прогнозните: температура на подпочвената вода на този терен – 14,8 °C. Следват нови два сондажа – за водочерпене и реинжектиране. През следващия месец е демонтирана старата неефективна отоплителна инсталация и е изградена нова с термопомпи на ХЕЛИОТЕРМ. В началото на месец март 2011 г. се извършват и тестовете на инсталацията. Резултатите са впечатляващи за всички експерти – постигнат е коефициент на трансформация СОР 8,4. Икономическите разчети показват, че разходът за отопление и охлаждане няма да надхвърли 10 000 лева годишно, а икономията е в размер на 40 000 лв. годишно! Инвестицията на възложителя ще се възвърне за по-малко от 3 години експлоатация.

Посетете техния официален уеб сайт Multiclima.bg, където ще намерите подробна информация за всички видове термопомпи и на какви цени се предлагат. Фактът, че са предпочитани от толкова много големи корпорации и предприятия се дължи на това, че те предлагат най-доброто съотношение между ниски цени и високо качество на пазара.

Разнообразните модели във всяка продуктова категория не ограничат потребителите, а им дават правото да изберат това, което е най-подходящо за тях. Ако пък не може да изберете сами, защото не сте сигурни за познанията си, винаги може да се обърнете към някои от специалистите на Multiclima.bg, за да ви даде професионален съвет и да ви помогне в избора на термопомпа. Те са наясно, че отношението е от изключително значение и се стараят винаги да удовлетворят желанията и изискванията на всеки клиент. Свържете се с тях онлайн в техния сайт или с обаждане на +359/ 2 943 39 63.

Няма къде в България да намерите толкова високоефективни термопомпи на такива цени и екип от инженери, които са готови на всичко, за да ви направят щастливи от избора, който сте направили!