Стилен коледен подарък – от къде да го закупим?

Едва ли има някой, който да не е чувал за лешникотрошачката, да не е гледал балета или да е чел приказката за деца. Вече можете да се сдобиете с класически коледен подарък за мъже – лешникотрошачка или с каквато и друга коледна украса за дома и трапезата в празничната вечер-от ретро стъклени играчки и модерните hand made украшения до разноцветни свещи иу коледни подноси и чаши. Онлайн магазинът е приютил на едно място една от най-големите колекции подаръци за Коледа и всички възможни поводи. На страницата им в интернет можете да намерите класическите цветни, светещи или механизирани играчки за празника, модерна и ретро коледна украса за елха.

Едно от най-стилните и нестандартни предложения за коледен подарък от giftbox.bg е бронзова миниатюра на тайната вечеря. картината от Леонардо да Винчи е една от най-ценните в света и никога не е била частна собственост, защото не може да се премества, тъй като е нарисувана на стената на малка църква в Милано.

Според изследователи на художника тайното послание, закодирано в картината е, че за разлика от предшествениците на Леонардо той е изобразил Исус и апостолите без ореоли, както се изобразяват обикновените хора. Така посланието е пределно ясно- всички хора сме равни и само от нас зависи да станем по-добри. Чудесно послание за коледните празници и всъщност за всички останали дни от годината.

А за приповдигнатото настроение по Коледа са се погрижили с цветните и красиви коледни сюжети върху чаши, чинии и подноси. За ценителите на ръчно изработените от екологично чисти материали украси могат да избират над 30 модела декорация за елха. Парти аксесоарите също не са пропуснати и можете да се сдобиете не само с коледен чорап, но дори и с коледен ботуш и музикална празнична шапка. Светещите играчки и къщи са традиционно и много красиво допълнение към коледната ви украса.

За всички други поводи са се погрижили да споделят още много и интересни предложения за подаръци подходящи за всеки вкус.