Нотариус в Бургас – споделен опит с коректна нотариална кантора

Наскоро ми се наложи да потърся специализирани услуги във връзка с отдаване на жилището ми под наем.

Реших, че лесно ще открия нотариус в Бургас, но като помислих малко, стигнах до извода, че това си е доста сериозна работа и не мога да се доверя на кого да е.

Реших да потърся в Интернет и намерих няколко нотариални кантори с доста положителни отзиви и мнения от доволни клиенти, но това не ми стигаше на 100%, за да ги избера. В последствие реших, че трябва да попитам свои близки, колеги и приятели за нотариус в Бургас, защото все някой ще е ползвал дадени услуги ще сподели дали е доволен.

Нотариус в Бургас - споделен опит с коректна нотариална кантора

Събрах мнения и от там и накрая реших да рискувам. Свързах се с нотариус Надежда Маркова в Бургас за нотариалното заверяване на договора за наем на жилището ми. Пиша тази статия, за да споделя с вас колко доволен останах от услугите й. Нотариалната кантора се намира на ул. „Цар Симеон I-ви“ 71 и работи всеки делничен ден. След като се свързах с нотариус Маркова на тел.: 056 841 444, запазих своя час и след отиване на място, веднага усетих, че си имам работа с професионалист.

За моя радост, тя състави коректно всичко и ми обясни, че вече се е превърнало в рядкост хората да заверяват договорите си за наем, което доста ме учуди предвид неприятностите, които могат да си навлекат собствениците на недвижими имоти, които отдават на наематели. След заверката ми от нотариус в Бургас, аз бях на 100% спокоен относно своето жилище и доволен от предоставените услуги на нотариус Маркова.

Реших да споделя опита си, за да може и други хора като мен да се възползват от услугите и. Можете да прочетете множество положителни отзиви и коментари на доволни клиенти на адрес: Notary-Markova.business.site – нотариус Бургас Надежда Марковa, където ще се информирате и за всички услуги, които предлага.