Рициново масло за коса – защо трябва да го имате у дома?

Домашните грижи за косата винаги са били предпочитани от редица дами, а днес те отново са на мода.

На помощ при тях идва редовната употреба на рициновото масло за коса. В какво се крие тайната му и защо трябва непременно да го имате у дома ще разберете в днешната ни публикация.

Години наред рициновото масло присъства като неизменна част от народната медицина. Този извлек от етипското растение Рицин се справя с проблеми в храносмилателния тракт и отговаря за прочистването му, така че да помага на хората, страдащи от запек и други неразположения с дебелото черво. Небезивестен бива и факта, че освен перорално – рициново масло може да се употребява и външно, което го прави незаменим козметичен продукт. Независимо дали сте мъж, или жена – рициновото масло за коса може да ви помогне не само за заздравяване на косъма, а още и за неговия по-буен растеж, по-сияен блясък и гъстота.

Откъде да си набавите този незаменим помощник в грижите за безупречна външност?

Най-лесният начин, благодарение на съвременните технологии, е чрез интернет. С посещение на био магазин biofetish.com ще откриете търсеното от вас рициново масло за коса 100 мл. на цена далеч по-ниска от очакваната. След като се сдобиете с него може да го използвате освен за подхранване на косата си, още за хидратиране на кожата и премахването на загрубели участъци по нея. Тайната му е скрита в изключително полезната рицинова киселина, която е богат източник на Витамин А. Именно и заради нея рициновото масло се среща още под името „маслото на растежа“, тъй като спомага не само заздравяването и регенерирането на косата, а също на миглите, веждите и пр.

Така че, ако имате суха и изтощена коса – нанасяйте веднъж седмично от рафинираният и сертифициран продукт на магазина по цялата дължина на косъма. Но не забравяйте да бъдете постоянни, за да получите резултати.