Познавате ли рибеното масло и неговите невероятни качества?

Ако имате отношение към здравословния начин на живот, това означава, че сте мислещи хора, които не се поддават на масовото предлагане на вредни храни на пазара. А познавате ли рибеното масло открий тук и неговите невероятни качества? Може би сте чували от своите родители колко големи са ползите от употребата на риба и продукти, богати на Омега 3 мастни киселини, а може и това знание да е позабравено и да се преоткрива с нови сили. Дълго време учените са били в недоумение как е възможно някой, който употребява толкова много мазнини всеки ден, да бъде в такова добро състояние и по отношение на холестерола и цялостната сърдечно-съдова система, както се случва при северните народи. Отговорите идват с изследването на менюто на Ескимосите, което се състои предимно от риба.
Познавате ли рибеното масло и неговите невероятни качества?
Имано високото съдържание на Омега 3 в рибеното масло, дава тези чудесни резултати, с които могат да се похвалят мъдрите народи от севера. Ненаситените мастни киселини, които не се синтезират в организма, а могат да се набавят единствено във вид на храна, се съдържат и в лененото и в сусаменото семе и в други продукти, но най-голямо е съдържанието им в рибеното масло. Освен това при гореспоменатите растителни видове, които са богати на фитоестрогени, ефектът не е подходящ за мъже, тъй като така се повишават нивата на естроген.

Това е и още една причина употребата на рибено масло да бъде толкова необходима. Рибеното масло на капсули, което се предлага и доста изгодно, както сами можете да се уверите е и освен това с високо качество от английските производители Bulk Powders. За тези от вас, които желаят да си набавят необходимите ежедневни количества Омега 3, както за сърдечната система, така и за ставите и общия тонус, наред с още много други полезни качества, идеята не е за пренебрегване. Вижте подробности в сайта и сами преценете.