Почивки в Египет – Земята на фараоните

Ако винаги сте си мечтали да отидете на по-екзотично и далечно място, то настоящата статия ще ви предложи именно такова. Тур агенция предлага изключително ниски цени за почивки в Египет, които със сигурност ще ви привлекат вниманието. Продължете да четете докрай, за да разберете повече.

Става дума за фирма BalkanikaTravel.bg, чийто сайт можете да посетите и да разгледате страхотните им предложения за почивки в Египет, които започват от 598лв. Да, точно така – супер изгодно и това включва 7 нощувки в хотел на база All inclusive, както и двупосочен самолетен билет с чартърен полет. Така че според мен няма какво да му мислите. Не сте ли ходили в Европа за 600лв, а дори и доста повече? Какво ще кажете този път да стигнете и до Африка?

почивки в Египет

Изберете ли почивки в Египет от Балканика Травъл БГ вие ще можете да се докоснете до пирамидите в Гиза, които са единственото чудо на древния свят, което е останало почти непокътнато и до днес. Освен това ще видите и Долината на царете с гробницата на Тутанкамон, за които знаем още от малки, благодарение на анимационните филми. Така че не му мислете много, а се свържете с Балканика Травъл БГ, за да ви дадат информация относно най-изгодните почивки в Египет, които предлагат.

Можете да посетите екипа на фирмата в техните офиси на територията на гр.София, като адресите им са на ул.Раковски 134 и на ул.Петър Парчевич 57 ап.1. А ако желаете да им се обадите, свържете се с тях и на посочените телефони за контакт: 0700 100 38, или мобилен: (+359) 888 570 600. Те ще ви очакват!