Untitled

Подарък от 100 Кила под формата на видео за рожден ден

Какъв по-добър начин от това да зарадваме близките си с персонализиран поздрав за техния празник от любимата им знаменитост. Ако това ви звучи невъзможно и дори не можете да си представите да се случи, то в следващите редове ще разберете, че съвсем не е така.

Ако вие сте от хората, които винаги искат да зарадват близките си с нещо символично, нещо от сърце, което да ги накара да се чувстват щастливи и обичани, то значи сте попаднали на точната идея за целта, а именно подарък от 100 Кила под формата на видео за рожден ден.

В случай, че ви звучи налудничаво или невъзможно, то почакайте, за да ви споделя повече за това как видео платформата Voiz.bg сбъдва мечтите на феновете в цялата страна. Иновативната идея на Voiz.bg е да зарадва потребителите, които имат своите фаворити в лицето на родните знаменитости, като получат персонализиран поздрав като подарък за рожден ден. В случая, ще получите повече информация за подарък от 100 кила, но знайте, че в сайта има още безброй други предложения, от които можете да избирате.

Тук ще откриете допълнителна информация за видео подаръка от 100 кила.

Вероятно вече се чудите и каква е цената за услугата, затова директно ви казвам, че цената определена от самия Янакиев за изготвяне на подаръка е 90 лева. За да поръчате, от вас се изисква да посочите кой е адресата на видеото, като може да поръчате видео и за самите вас, а в графа „Инструкции“ имате възможност да запишете какво точно искате да каже 100 кила в поздрава. В срок до 2 дни видеото ще е готово и изпратено на вашия имейл, както и може да го изтеглите от „Поръчки“ във вашия профил на Voiz.bg. Бързо, лесно и удобно за всекиго.

Вече няма нужда да се разхождате по магазините в търсене на подарък, защото можете само с няколко стъпки да подарите нещо наистина оригинално и запомнящо се, какъвто е подаръкът от 100 кила под формата на видео поздрав за рожден ден. Не губете време, а посетете сайта още сега. Най-хубавото е, че мисията на платформата е свързана с това и да зарадва нуждаещите се, като дарява 10% от всяка направена поръчка в категория видео с кауза, на I can too/ И аз мога – международната благотворителна организация подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства.

Untitled

Така освен, че ще зарадвате своите близки чрез видео подарък от 100 кила, вие ще можете и да помогнете на благотворителната фондация И аз мога. Това е допълнителна причина да изберете Voiz.bg за следващия подарък за имен ден, рожден ден или годишнина, защото освен че ще зарадвате празнуващия с този иновативен подарък, който ще му даде индиректна връзка с любима негова известна личност, успоредно с това вие помагате на деца в неравностойно положение и на техните семейства.

Да направиш добро в днешно време е повече от достойна постъпка, която изисква уважение. Това правят всички известни личности в платформата, като даряват своите спечелени средства на фондацията. Вие можете да бъдете следващите, които ще помогнат на благотворителната кауза, посредством поръчката на видео подарък за специален повод на ваш близък, отправен лично от любимата му известна личност.