Нови модели на навигации за кола с Android от BG Auto

Когато става въпрос за нови технологии, то в света на навигациите за кола също има ъпдейти и то такива, че да ви се прииска още сега да се сдобиете с последния такъв. Що се отнася до моделите навигации за кола, то тези, които са съвместими с операционната система Android, определено имат какво да покажат на света.

Новите модели навигации за кола с Android са като за начало с много по-големи екрани. Един от най-разпространените е този с 9-инчов дисплей с множество цветове и HD картина – за пълна и голяма видимост, кквато ви е нужна докато шофирате. Една от новите функции е GPS Dual Zone, която ви позволява да слушате музика и то в режим на навигация, с поддържане на почти всички музикални формати, за които се сещате. Вече безпроблемно може да свържете навигацията за кола с вашето мобилно устройство и да се възползвате от всички негови функции докато шофирате, включително мултимедия, музика и приемане на обаждания. Най-новите модели предлагат Wi-Fi свързаност, 4G или 5G и имат слот за допълнителна карта с памет.

навигация за кола от Bgauto

Всички такива нови модели навигация за кола, които са съвместими с операционна система Android, може да откриете в онлайн магазина BG Auto. От фирмата гарантират освен много високо качество, но и супер мощни процесори на всичките си модели и издръжливи батерии, които осигуряват на устройствата до 4-5 часа в режим на работа, без зареждане. Имат традиционните за всички навигации функции – гласови команди за оповестяване за камери за скорост или полиция по пътя, подробна информация за релефа, трафика и наличието на камиони. Освен това всички модели навигации за кола, които са налични и са съвместими с Android в онлайн магазина BG Auto се предлагат с безплатни пътни карти и то не само за цяла България, но и за цяла Европа, което си е страхотен плюс.