Стил и качество за кухнята с мивки Тека

Много важно за една кухня освен да бъде функционална, да бъде и стилна.

Затова модерните компании за производство на мивки и кухненски уреди залагат и на разработването на дизайна от специалисти. Една такава компания е именно Тека, която е изключително популярна с електроуредите си за вграждане, но дава и цялостни решения за кухнята, в които се включва и кухненската мивка. У нас можете да намерите продуктите й на най-ниските възможни цени на сайта вграждане.com. Онлайн магазинът е официален дистрибутор на марката за страната и предлага най-изгодните цени за нашия пазар. Можете да сравните предложенията на вграждане.com с тези на големите търговски вериги и ще се убедите, че в повече от конкурентните цени.

Стил и качество за кухнята с мивки Тека

Немската компания Тека няма нужда от представяне, защото вече повече от няколко десетилетия обзавежда кухни по последен стандарт. Милиони хора по цял свят са се доверили на марката и се радват на комфорт и функционалност в едно от най-важните за дома помещения. Наред с уредите си за вграждане Тека произвежда и кухненски мивки, които са чудесно допълнение към модернизираната и стилна линия на колекциите. Марката може да се похвали с над 2000 модела до момента, като най-иновативните решения са със сензорни смесители за вода. У нас можете да намерите класическите й предложения за мивки, при които е заложено на високото качество и стилната визия. Ако се колебаете дали да монтирате кухненска мивка за вграждане,ще ви запознаем с някои от нейните характеристики, които много ще ви помогнат при избора. На първо място, мивките Тека се изработват от неръждаема стомана, позната като инокс. Съдържанието на повече от 11% хром в инокса позволява тези мивки да получат 15 години пълна гаранция. Лесно почистване, гладка повърхност и антикорозионни свойства са само част от преимуществата на иноксови мивки Тека. Вариантът микролен пък е изключително стилна и модерна визия, която предлага лек велурен релеф и усещане за текстил при допир.
Повечето модели са с възможност за обръщане и монтиране на резачка за боклук. С други думи покупката на мивки Тека е инвестиция, предлагаща ви гъвкавост, многогодишна възръщаемост и стил на ниски цени.