Видове месо, които бихте могли да намерите в месарница в София

Какви видове меса бихте могли да намерите в една месарница в София?

Все повече хора днес предпочитат да си купуват месо от фирмени магазини за месо, вместо от веригите магазини, защото продуктите в една месарница в София са с доказано и гарантирано качество. Те идват от ферми, които отглеждат и хранят животните без вредни добавки или хормони. Продавачите в тези месарници са изключително отзивчиви и в много случаи помагат на клиентите си с избора на подходящия месен продукт.

Видове меса в месарница в София

  • В такава месарница в София можете да откриете първокласно телешко месо с превъзходни качества. Продуктите от телешко месо са най-разнообразни – от телешки шол, телешки стек, рибай стек и телешки медальони до телешко контра филе, телешко руло и много други. Ако предпочитате обикновено телешко месо за готвене, можете да си го вземете едро или ситно накълцано. Има и телешки ребра, телешки джолан без кост или с кост, телешки стек т-бон, телешки суджук, саздърма, кайма или плешка без кост, така че изборът е безкраен и зависи от вашето настроение и предпочитание.
  • Обезкостено българско свинско месо от животни, отглеждане в естествена среда. Сред останалите свински продукти са джолана, филето, различните видове пържоли, свинската плешка и разбира се свинските кюфтета и кебапчета.
  • Прясно пилешко месо от птици, отглеждани без хормони. Изборът се състои от цяло пиле, пържола от бут, бутчета, пилешки крилца, филе или други субпродукти.
  • Друг предпочитан избор на месо е агнешкото, което ще намерите под следната форма: агнешки бут с бон филе, агнешки котлет, плешка, агнешки шишчета и др.

Иновативен метод на „зреене“ на месото в месарница в София

Всички меса, предлагани в една месарница в София, са чисти и качествени продукти с гаранция за отлична хигиена. Новост, която сега се въвежда в технологията на обработката на месото е така-нареченият „процес на зреене на месото“, който едва тогава се предлага на потребителите. Този процес гарантира повишаване на вкусовите качества на месото, като същевременно го прави и по-крехко. Това е процес, който от години се прилага в чужбина и тепърва бива въведен в България. Ако желаете да опитате такова „узряло“ месо, попитайте във вашата месарница в София дали прилага този метод на обработка на продуктите.

Всяка месарница в София предлага месни продукти, които бързо и лесно да можете да сготвите у дома.