Кой предлага качествени платформени кантари?

Ако имате нужда от подобряване ефективността на работата във вашата фирма и ако основната дейност е свързана с различни стоки или товари, които е необходимо да се изтеглят, то на следните редове ще намерите полезна информация. Кой предлага качествени платформени кантари? Това са ETS Elektronik Tartı Sistemleri, чиито богат асортимент от различни видове професионални везни от всякакъв тип ще намерите на Desis.bg.

Професионалното производство на кантарите от ETS е роботизирано и при него се използват само висококачествени материали, което обяснява и международния успех на Desis.bg. Високото качество на продуктите, се дължи на специалния тип производство, в хода на което се извършва роботизирани заварки и огъване на стоманата, случващо се с точност до милиметър.

Наред с това, специализиран екип създава проектирането за металната конструкция, което трябва да бъде съобразено с целите и търсения капацитет. Също така за праховото боядисване и изпичане на боята, се грижат специализирани машини, които придават завършен вид на конструкцията, здравината и стабилността на която е гарантирана. Според типа бизнес, с който се занимавате, можете да изберете и платформен кантар от неръждаема стомана. Преди да се пусне в продажба всяка от везните се калибрира и тества, за да се избегнат всякакви грешки или неточности.

Предлаганите платформени кантари от Desis.bg, са с безплатна ограда, която може да бъде монтирана по всяко време, както и с подвижен индикатор. Индикаторът е с влагозащитеност IP65, като може да достигне IP67. Индикаторът на платформените кантари, работи с акумулаторна батерия, която в режим на работа издържа 72 часа, а в режим на готовност – 200 часа. За сигурността на работата и бързината на подаване на показанията, везните са с вграден дисплей и с интерфейс, който позволява свързване с компютър или принтер. Така, освен на прецизност в данните, можете да разчитате и на ефективност при въвеждането на данните в системата, която сте избрали. Вижте повече за видовете платформени кантари и везни от всякакъв тип на Desis.bg и при нужда от съвет за избор, не се колебайте да се свържете с професионалния екип.