Как да печелим от вендинг автомат на работното място?

Знаете ли, че можете да печелите допълнителен доход, докато сте на работното място? Единственото условие е да притежавате място от типа на офис, сграда, предприятие или подобно място, на което има достатъчен човекопоток. И под достатъчен имам предвид, хора, които да купуват ароматно кафе и вкусна храна от вендинг автомат.

Как да печелим от вендинг автомат на работното място?

вендинг автомат

Фирма SiVendingSpot ви предлага вендинг автомат, който можете да персонализирате по начин, който вие изберете. След поставянето им във вашия обект, фирмата ще изплаща наем, за това, че сте осигурили място на машината. По този начин вие ще имате храна и напитки на една ръка разстояние, а освен това и ще печелите. Звучи доста добре, нали? Ако идеята ви допада, не отлагайте, а посетете SiVendingSpot.com, където можете да разгледате дизайните на вендинг машините, които фирмата предлага.

С дългогодишния си опит на пазара, те са извоювали високата позиция, която държат. Те са едни от лидерите в тази сфера и притежават над 300 автомата в цялата страна и обслужват над 3 милиона души. Така че високото качество при тях е гарантирано. Фирмата предлага три вида обслужване, от които пълно обслужване, хигиенно и техническо – всичко, от което се нуждае автомата ви, за да функционира правилно.

С поставянето на вендинг автомат в офиса, ще направите и огромна услуга на колегите си, които със сигурност ще бъдат доволни от новата придобивка. Така че не губете време, а се обадете на Si Vending Spot на тел.: 0700 199 86. Екипът им ви очаква!