Какво е развитието на бебето според гестационната седмица, в която съм?

Едно от най-прекрасните неща за всяка майка е това да разбере, че в себе си носи нов живот, а именно своето дете. Веднага след научаването на новината, всички бъдещи майки започват проследяването на своята бременност, но за да може това да се случи най-напред се изчислява от кога започва първата гестационна седмица от бременността.

гестационна седмица

Това отброяване започва от първия ден на последната редовна менструация. Като разбира се е нормално да се случи при вашия гинеколог, който ще може да ви даде точна информация относно гестационната седмица, в която сте. Освен това и ще започнете заедно отброяването и следенето на вашата бременност. Както знаете, всяка гестационна седмица отговаря на определен лунарен месец, като ако посетите ParentsKids.com, ще откриете разпределение на лунарните месеци по гестационна седмица, като за всяка една има отделна статия с информация за това как расте вашето бебе, как се променя животът ви и какви методи бихте могли да предприемате в съответствие с развитието на бременността. Кликни тук за допълнителна информация относно гестационните седмици. Именно поради тази причина, в тази статия ви споделям за порталът за родители ParentsKids.com, който е създаден с тази цел да помага. Това е портал за родителство – място, където всеки може да открие лесно и бързо отговори на въпросите и търсенията, които го вълнуват в областта на създаването, отглеждането и възпитанието на децата, да получи помощ и подкрепа в моменти на нужда.

Там е мястото, където ще откриете подробно разписана цялата бременност, като за всяка една гестационна седмица има отделна статия с ценни съвети и полезна информация. Посетете го и ще останете доволни!