Интересни предложения за персонализирани подаръци с бърза доставка

Днес сме решили да ви запознаем с първото по рода си виртуално пространство, в което самите вие може да влезете в ролята на редактори и да създадете свое собствено персонализирано списание и персонализирани подаръци, с които да зарадвате приятел, роднина или близък за следващия повод, който предстои.

Може да посетите виртуалното пространство на фирма Креатив Студио ЕООД само с един клик на този линк Podarispomen.bg и да решите всичките си проблеми с избирането на подаръци. В сайта се предлагат множество категории за списания за различни поводи и празници – рожден ден, имен ден, юбилей, кръщене, сватба, абитуриентски бал, Коледа, Св. Валентин, 8-ми март, 1-ви юни, 15-ти септември и т.н. Получателят на списанието може да бъде както мъж или жена, така и дете. Без значение от възрастта, на която е, ние ви гарантираме, че ще остане много развълнуван с този подарък.

Интересни предложения за персонализирани подаръци с бърза доставка

Това, което представлява особено голямо удобство, е лекотата на работа в уеб сайта на Креатив Студио ЕООД. За да създадете персонализирано списание, трябва да следвате няколко прости и лесни стъпки, които са подробно описани. Ако имате някакви затруднения, може да изгледате видеото, което е качено. Може да направите списание както от вашия компютър или лаптоп, така и през мобилното си устройство, защото сайтът е направен с адаптивен дизайн и съдържанието е достъпно и от малки, и от големи екрани.

Страниците на списанието се печатат на цветна фото хартия, а размерът му е стандартен А4 формат. Обемът на страниците определяте вие, като от него зависи и крайната цена на продукта – колкото повече страници, толкова повече нараства цената.

Свържете се с екипа на Podarispomen.bg онлайн или с обаждане на телефонен номер 0888 811 754 от 10.00 до 18.00 часа в работни дни, ако имате някакви въпроси или пък нужда от компетентно съдействие. Служителите със сигурност ще се отзоват и с удоволствие ще ви помогнат. Създайте най-хубавите персонализирани подаръци за нула време и подарете на близките си очарованието да се почувстват специални.