Има ли сайт за арабски парфюми в Самоков

Категоричният отговор е „Да“. Можете да ги намерите във физическия магазин Dubai Oud , както и да поръчате от сайта им dubaioud.eu. Каталогът е доста добър и можете да намерите най-популярните ориенталски аромати на арабски парфюми в Самоков.

Защо да се спрете на ухания от Ориента

Ориенталските аромати са популярен избор за вечерно облекло и през зимните месеци, благодарение на затоплящите и дълготрайни аромати. Ориенталските аромати за мъже и жени често са вдъхновени от първите парфюмни творения на места като Индия и древна Арабия.
Никоя колекция от аромати не е пълна без ориенталски аромат; той мирише и да се усеща малко силно от други семейства аромати, но е с богата и чувствена комбинация от нотки.

През годините ориенталските аромати се развиха в много различни форми, с толкова много парфюми и афтършейвове, от които да избирате. Топли, сладки и дори малко пикантни, ориенталските аромати са зашеметяващ избор за след тъмно.

Kак да разпознаете ориенталски аромат и как да го изберете?

И парфюмът, и афтършейвът могат да имат ориенталски аромат. Ориенталските аромати обикновено са малко по-богати от другите, но могат да варират между флорални ориенталски аромати и дървесни ориенталски аромати. Обикновено можете да разпознаете това чрез различните нотки, които усещате в парфюма или афтършейва.

Ориенталските аромати обикновено използват по-екзотични и необичайни нотки, включително ванилия, канела, ирис, жасмин, орхидея и портокалов цвят. Поради тази причина те миришат красиво, дълго и луксозно. Можете да се убедите сами в магазина за арабски парфюми в Самоков.

Ориенталската парфюмерия се е превърнала в свещена традиция

Ориенталската парфюмерия е известна със своите топли, дълбоки и чувствени аромати. В древните персийски кралства мъжете са били задължени да подаряват тези парфюми на жените си. Този акт се възприема като знак за любовта им към тях. Много интересни и красиви традиции, свързани със семейните им.