Заложете на качеството с дрегери от Аlcoholtester.bg

Всеки клиент е щастлив, когато му се предоставя възможност да избира между повече продукти.

Така сравнява характеристики, параметри, качество, цена, дизайн, гаранционен срок, препоръки и коментари. Точно към такова голямо разнообразие се стреми ЕЛКОМЕД ЕООД, собственик на онлайн магазин за дрегери за алкохол – Аlcoholtester.bg.

Заложете на качеството с дрегери от Аlcoholtester.bg

За тях качеството е на първо място, преди всичко останало. Поради тази причина избират да представят само най-добрите световни производители на пазара – брандовете ALCOSCAN, ALCOFIND, ALCOVISOR, CATEC, ALKOTEST и DRAGER Safety. Всички дрегери се внасят директно от производителите с необходимите сертификати. Точните резултати, бързият процес на работа и капацитетът на един алкохолтестер са най-значимите му параметри.

ЕЛКОМЕД ЕООД е оторизирана да извършва техническа и сервизна поддръжка на устройствата и професионално калибриране на апаратите.

Всички дрегери, които се предлагат на сайта са с гаранция и европейски сертификат. Характеризират се с точни резултати и бърз процес на работа.

Предлагат се дрегери с различно предназначение – за професионална и персонална употреба. Има и по-специфични, които работят с монети или се монтират към система за контрол на достъп в публични сгради, предприятия и учреждения, което подсигурява, че хора под влияние на алкохол няма да бъдат допуснати.

Фирмата е на разположение на всички клиенти. Предлагат консултация по телефон, ако някой потребител не е сигурен и се колебае в избора си. Специалист ще съдейства всеки избор на дрегер за алкохол.

Всички модели са в наличност, което гарантира бърза доставка в рамките на един-два работни дни. Също така доставката е безплатна до всяка точка на страната, независимо от стойността на пратката.

Може да поръчате своя дрегер по няколко начина бързо и лесно, без никакви усилия – онлайн на AlcoholTeste.bg, с обаждане на номер 0888-513916 или на място от магазина на ЕЛКОМЕД ЕООД, посочен на Аlcoholtester.bg.