Експресно почистване на канали в София – вижте къде

За наш „късмет“ не е изключено да попаднем на сериозен проблем с канализацията точно тогава когато най-малко очакваме. Именно това е целта на настоящата статия – да даде информация на потребителите, коя фирма в София предлага експресно почистване на канали за региона.

Става дума за „Евроканал“ ЕООД – специалистите с опит повече от десетилетие във ВиК сферата. Евроканал ЕООД е еталон за отлично качество и професионализъм. Фирмата притежава нова техника за машинно почистване, отпушване на тоалетни в търговски центрове, административни сгради, зали, стадиони, обществени WC и такива на ресторанти и хотели. Тези санитарни помещения се експлоатират по-интензивно и понякога се задръстват с малки предмети, тоалетна хартия, тампони, мокри кърпи,едри обекти и твърди частици. В такъв случай тоалетните не могат да се отпушат с подръчни средства, а нужна бърза и професионална намеса. Тук екипът на Евроканал ще реши казуса за кратко време на добри цени.

Фирма „Евроканал“ ЕООД разполага с 15 броя специализирани автомобила за почистване на сложни канализационни системи за София. Разполагат и с автопарк от 6 микробуса, оборудвани с професионална техника и машини. Почистване на канали в София – бързо и евтино от EvroKanal.net..

При тях всичко е предварително премислено и решено, а те чакат само вашето повикване, за да се притекат на помощ. Освен всичко това, фирма „Евроканал“ ЕООД е лицензирана от Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и е сертифицирана за внедряване на системи за управление по отношение на околната среда. Така че не се бавете, а посетете и техния уеб сайт EvroKanal.net, където да получите повече информация. При въпроси към екипа им, можете да ги зададете на тел.: 0877 77 93 77 и те ще реагират експресно. Можете да ги откриете и лично на адрес: гр.София, кв.Врaждебна, ул.46, N2a.