Свети Валентин идва – изберете доставка на букети Варна

Когато решите да изненадате близък човек с невероятен букет, то е добре да помислите кои са любимите му цветя. Ако нямате тази информация, то проверете кои са цветята на неговата зодия.

Свети Валентин идва - изберете доставка на букети Варна

А какви са те ще разберете ако продължите да четете статията.Изберете доставка на букети Варна и ще усетите разликата!

1. Овните са много щастливи, когато получават големи букети с невен, нарцис и мак. Тъй като тези цветя не изглеждат добре самостоятелно, в букет, те могат да са само акценти в него.

2. Телците са най-големите почитатели на удобството. За тях цветята са важна част от интериора. За тях: букети с лилия и перуника.

3. Близнаците са символ на единството и приятелството. Те управляват растенията маргаритки и люляк. За тях дори букет с полски цветя е приятна изненада.

4. Рак: Символизира привързаността към живота и хората. За тях са подходящи всички растения с бели цветове и алое.

5.Лъвът е храбър, смел и мъжествен. Управлява лайка, перуника, лавандула, китайска роза, гардения, хризантема. Обича големи и пищни букети.

6. Девите са искрени, добри, работливи и прецизни. За това и за тях растенията е важно да излъчват сила и чистота. Подходящи са бамбук, астра и жасмин.

7. Везните са влюбени в красотата и баланса. Характерните за тях растения са теменуга, бяла роза и гербер.

8. Цветята на скорпионите са карамфил и хризантема. Цветовете за букети, които им пасват са винено, бургунди и наситено пурпурен.

9. Стрелците хора, които обичат природата. Характерните растения за Скорпионите са богородичка и нарцис.

10. Козирозите са изключително честолюбиви и амбициозни. Козирозите управляват беладона, карамфил и черен мак.

11. На водолеите са подвластни растенията тамянка и смирново дърво. Няколко клончета лавър към букет също са добра идея за хора от тази зодия.

12. Рибите обичат всичко свързано с водата. За това и могат да им бъдат подарени всякакви водни растения водораслите, лотос, водни лилии. Ако пък това ви се струва прекалено ексцентрично, подарете им орхидеи.

Опитните флористи от фирма Уникат ще ви помогнат в избора ако изберете доставка на букети Варна. Така ще успеете да изненадате изключително приятно вашия любим човек и ще се радвате на положителни емоции. Изберете Unikat-Varna.comза доставка на букети Варна и внесете свежест и настроение в деня на някого. За поръчка се обадете на тел.: 0887 390 342.