Винтоверти на топ цени от топ марката Бош!

Какво правите когато жена ви ви помоли да закачите новата картина на стената, или пък гоблена, както и рамките …

Когато се събере голям брой неща, с които е нужно вие да се справите, цялата картинка не е много красива. И как процедираме? Търсим съсед или приятел, с винтоверт? Или взимаме за пореден път назаем от някого? Стига! Има винтоверти на наистина достъпни цени, които ще ни спестят време, нерви и средства и ще можем лесно и бързо да се справяме с всичко у дома.

Може би ви се е случвало да плащате на фирмата, от която поръчвате мебелите си, за да ви ги сглобят. Но ако имахте винтоверт, можеше да си ги сглобите сами, нали? Има куп причини да се сдобиете с такъв у дома, защото има доста неща, които го изискват. А знаете ли, че съществуват и малки винтоверти, наречени акумулаторни отвертки? Най-малките винтоверти (тегло между 400 и 700 g) често се наричат така. Те имат ниска максимална скорост на въртене (обикновено до 300 – 500 об/мин), патронник за шестостенни накрайници и могат да завиват винтове с диаметър до 6-7 mm. Някои от тях външно приличат на дебела отвертка, а други имат дръжка от пистолетен тип, в която е разположен акумулаторът.

Разбира се и за по-трудоемките дейности, като поставяне на винтове в по-твърди материали си има решение. Защото доброто им затягане изисква голям въртящ момент, е нужно и по-мощен винтоверт. В още по-голяма степен това се отнася за отвиване на силно затегнати винтове. За целта се използват ударните винтоверти, в които вместо постоянен въртящ момент, както е при обикновените, в рамките на един оборот допълнително се осигуряват 1-2 удара (краткотрайно рязко увеличаване на въртящия момент). Идеята за това действие е заимствана от добре известното първоначално раздвижване на силно затегнати болтове и гайки чрез няколко удара по обхваналия ги гаечен ключ.

винтоверт

Както виждате, има огромно разнообразие от различни винтоверти, които можете да използвате за вашите цели, като разбира се топ марката е Бош. А ако се чудите къде да ги откриете, мястото е Профи Плюс. Те се намират физически в гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD. Те разбира се имат свой онлайн магазин на адрес ProfiPlus.bg, където спокойно можете да разгледате всички предлагани от тях продукти. Натиснете тук, за да разгледате винтовертите от Профи Плюс.

Като за поръчки до 100 лв. с ДДС, цената на куриерската услуга е 10 лв. с ДДС. За поръчки над 100 лв. с ДДС – безплатна доставка с куриер или собствен транспорт /за стоки до 30 кг и до 120 см дължина/.

Всички тези прекрасни условия са измислени за ваше удобство, затова се възползвайте и поръчайте своя винтоверт Бош от ProfiPlus.bg