Спирала за очи ArtDeco е иновацията в грима

Гримът за дамите е нещо от изключително голямо значение, затова те винаги обичат да експериментират, да залагат на нови и нови продукти, в очакване да получат желания перфектен резултат.

За да го постигнем са нужни няколко важни стъпки, които трябва да направим. Първо да изясним какво търсим, а именно – ако имаме къси и редки мигли например, със сигурност желаем дължина и обем. Следователно купуваме спирала за очи, която да ги направи такива. Но е добре да знаем как да я изберем.

спирала за очи

Какъв ефект ще получим от спиралата за очи зависи от нейната четка. Повечето от нас смятат, че това се дължи на текстурата във флакона, но нищо подобно. Важно е как изглежда четката и дали например тя е дълга и права, или със заоблен връх, голяма ли е или малка и т.н. За обем на миглите, най-вече се спираме на дебела четка. Те са едни от най-разпространените и е идеална, ако искате да придадете обем на миглите. Имайте предвид обаче, че тази четка не удължава миглите.

При четките, завършващи с овален връх пък е характерно, че добавя обем към миглите в ъглите на очите и крайният резултат е издължени и подчертани очи.

Спиралите за очи на немският бранд ArtDeco са със специално разработени високотехнологични четки с различни форми. Това позволява перфектното разделяне и обем на миглите за истински ангелски поглед. Четките със заострен връх оформят безупречно най-фините мигли, докато по-широката страна създава обем и издължава външния ъгъл на окото, като гарантира оптично „отваряне на очите”.

Те са перфектния избор за обем, дължина и извиване. Високотехнологичната текстура 3 в 1 ще постигне всичко това. А освен всичко, натуралните съставки в нея ще подхранят вашите мигли.

За да посетите уебсайта им, кликнете върху тази връзка. Доверете се на високото качество и изберете спирала за очи на немската марка ArtDeco и ще останете наистина доволни. Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66, по имейл на shop@nardis.bg, както и разбира се в уебсайта Nardis.bg