При какви проблеми е добре да се обърнете към адвокат София?

Проблемите са неизбежна част от живота. Колкото и да са трудни обаче понякога и пред каквито и дилеми да ви изправят – не забравяйте, че винаги има изход от всяка ситуация.

Дали това ще стане чрез взаимно съгласие за прекратяване на конфликтните отношения или ще потърсите правата си в съда – понякога е без значение, тъй като намирането на изход е далеч по-наложително действие. В тази връзка, ако се нуждаете от коректен адвокат в град София, на който да знаете, че може да разчитате – в днешната ни публикация не само ще ви запознаем с един такъв, но ще разберете и при какви проблеми можете да се обърнете към него.

Става дума за небезизвестния софийски адвокат Десислава Филипова. Вероятно сте чували за нея или сте я виждали на малкия екран, в различните новинарски емисии. Но дори и да не сте запознати с това име и дейността на адвокатската кантора на адвокат Филипова – ние ще ви разкажем накратко за нея.

Тя завършва Право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, след което няколко години практикува свободно своята професия, помагайки на много хора да се справят с проблемите, които са надвиснали на тях. През 2010 година завършва втора магистратура в университета Нанси 2 във Франция със специалност „Право на Европейския съюз“. Това й позволява да се отзовава на нуждите на свои клиенти, каквито могат да бъдат: Защита при права, предоставени съгласно правото на Европейския съюз или Защита пред Европейския съд по правата на човека в Страсбург. Повече за тях може да прочетете от сайта на адвокат Филипова – advokatfilipova.eu.

Проблемите, за които може да се обърнете към нея са всякакви. Тя е специалист в областта на административното право, но може да ви бъде полезна още при всякакви имотни казуси, фирмени въпроси и услуги, колекторски фирми банкови институции, фирми за бързи кредити и други.

Не пропускайте да посетите сайта advokatfilipova.eu, където ви очаква повече и полезна информация не само за този адвокат София, но за още други актуални въпроси и факти от действителността.