Можем ли с добър пречиствател на въздух да се спасим от сенна хрема?

Ако сте от тези, които биха се радвали да могат да посрещнат пролетта с отворено сърце, но физически не могат да го направят, поради алергия от прашец или други носещи се из въздуха алергени, то вероятно никак не ви е лесно.

Въпросът с алергиите става все по-често срещан и само този, който има подобен проблем знае колко неприятен може да бъде той. Можем ли с добър пречиствател на въздух да се спасим от сенна хрема? Що се отнася до пространството в дома ви или в офиса, където можете да инсталирате един от иновативните уреди за пречистване на въздуха, според най-високите стандарти за качество – да. В каталога на http://clearair.bg/Home, можете да намерите новите пречистватели на въздух, които са снабдени с няколко вида филтри, които образуват една обща филтрираща система, предпазваща от редица вредни съединения и летливи фактори.
Можем ли с добър пречиствател на въздух да се спасим от сенна хрема?
Уредът работи за пречистване от прах и фини прахови частици, които са най-големия проблем в столицата, особено през зимата, както и от полени, прашец и други алергени, наред с миризми, дим и дори косми на домашни любимци. Как ви се струва да можете да дишате свободно и зравословно, поне докато сте си в къщи? Възможностите определено са повече от радостни, както за тези, които страдат от алергии, така и от хората с респираторни проблеми и такива, които не биха искали те и техните деца да дишат наличния столичен въздух.

Разбираемо е да не сме съгласни да живеем, вдишвайки прахови частици и всякакви други вредни емисии, но ако сме се устроили в София и за сега нямаме изгледи да се преместим на по-чисто място, то можем да решим проблема заедно. Както локални действия, с помощта на пречиствател на въздух, така всички заедно можем да направим много за подобрявана на състоянието на въздуха навън. Можем да намалим употребата на автомобили и да помислим за максимално ефективни и екологични средства за отопление през зимата. Стъпките са ясни, а решението е индивидуално, но всеки един жител определено е от значение. Време е за решителни действия, не мислите ли?