Имаме ли шанс да намерим подходящ калъф за iphone 5?

Света на модерните технологии, в които живеем ни предлага всеки ден по нещо ново, което бързо отива на пазара и ни изкушава с функционалност и дизайн. Всяка покупка от този род, обаче е и доста уязвима, поради естеството на материалите, от които е изработена. Ако сте ценители и държите на своя смартфон, то можете да се погрижите за по-дългото му съществуване, като го снабдите с надеждна защитна обвивка. Имаме ли шанс да намерим подходящ калъф за iphone 5 и виж? За различните модели, можете веднага да се осведомите в gabri-design.com, където освен точно по мярка, предлаганите калъфи са и изненадващо откритие, по отношение на качество и стил.
Имаме ли шанс да намерим подходящ калъф за iphone 5
Изработени от дърво, артикулите, които са създадени за ценители, са здрави и удобни. Можете да разчитате на точно прилягане на апарат в избрания от вас кейс, което се дължи на съвременни технологии. Имате избор, както за типа дърво, знаейки че при всички случаи става дума за внос от Германия, така и за цвят. Можете да изберете син, червен или кафяв цвят, който съответства с природните цветове и дава мекота и изтънченост. Имате възможност да изберете още и калъфи, съставени от две части, които лесно се сглобяват и разглобяват, както и цели или от една част. Вътрешната част на всеки калъф за iphone 5 е облицована с мек велур, който дава повече сигурност и мекота за апарата.

Ако сте решили да изберете нещо уникално за някой ваш близък, то можете да го зарадвате с такъв калъф за iphone 5, тъй като всяко дърво е уникално по рода си. Освен това, можете да допълните изненадата и с гравиране на текст по ваш избор, както и да изберете един от арт вариантите. За iphone 7, например, текущите предложения в секцията за арт калъфи, представляват неповторими ръчно рисувани картини. Разглеждайки каталога на gabri-design, можете и сами да се убедите в приятните за окото форми и цветове, които художникът е създал. Вижте повече в страниците на онлайн магазина и направете най-добрият избор.