Заслужава ли си да закупите калъфи за samsung по поръчка?

Заслужава ли си „това“, заслужава ли си „онова“….и цял живот преминава в чудене.

Все пак обаче, когато става въпрос за нещо наречено „качествено“ е добре да си зададете въпроса „заслужава ли си“. Именно тази тема ще подхванем в следващите няколко изречения от днешната ни публикация относно предлаганите калъфи за samsung (научи повече), изработени по поръчка.

Можете да разгледате разнообразието от модели още сега на gabri-design.com, но дали видяното ще отговори на въпросите ви?
Силно под съмнение поставяме отговора на този въпрос и веднага бързаме да ви кажем защо – понеже няма да сте получили кой знае каква информация за материалите, начинът на изработка и т.н. Едва когато разберете колко труд е положен за направата на един от тези калъфи за samsung от дърво – ще можете да прецените.

Заслужава ли си да закупите калъфи за samsung по поръчка?

Е, да започваме с обясненията – ето от какво са изработени gabri-design калъфите за самсунг:
Дървесен материал, но не какъвто и да е, а от едни от най-качествените, като бук, ясен и дъб, внос от Германия. Следователно тези протектори за гърба на вашия телефон ще са далеч по-издръжливи от популярните пластмасови и гумени такива. При направата на всеки един калъф се оставя място за всички входове и бутони на съответния модел телефон, за който е предназначен. В сайта на онлайн магазина ще видите, че изборът ви съвсем не е ограничен само с калъфи за samsung.

Какво е специфичното при изработката на всички калъфи за samsung от дърво?
На първо място поставяме начина, по който са замислени. От вътрешната страна на всеки един калъф за смартфон е поставен специален велур, който предпазва вашето мобилно устройство от надраскване. От външната страна кейсовете пък са ръчно рисувани, гравирани или пък и двете, което се осъществява по желание на клиента. Покрити са с еколак, който запазва ефектната външност на кейса, като нова, за по-дълго и не позволява нарушаването нито на рисунката, нито на дървения материал.

Сами можете да се убедите, че след всичко казано дотук – наистина си заслужава да се сдобиете с такова бижу за вашия samsung телефон. Не пропускайте да се информирате по-подробно за калъфите за samsung от дърво, още сега от gabri-design.com.