Скъпо ли струва една доставка от САЩ?

Колко често пазарувате от чужбина? Много хора предпочитат да закупят стоки от директно България, заради по-евтината доставка. И оттук следва въпроса, а колко ли ще бъде като сума една доставка от САЩ, например?

В следващите няколко изречения ще разберете скъпа ли е стандартната доставка от САЩ от ushoppr.com и как да направите така, че да платите възможно най-малко.

Когато поръчват стоки през интернет от България, повечето потребители закръглят сумата или прибавят няколко лева отгоре, за да пресметнат „грубо“ колко би била крайната цена с доставката. За разлика от покупките в страната, тези, които трябва да бъдат внесени от чужбина, са малко по-скъпи и често се случва една стока да струва далеч по-малко отколкото е цената за нейното транспортиране. Накрая, разбира се, оставате или ядосани, или изненадани. Възползвайки се от съвременните методи за покупка на стоки от Щатите, можете да използвате някой като Ebay доставка до България или Amazon, а най-лесно би ви било с помощта на ushoppr.com – където сами избирате по кой начин да получите вашата доставка от САЩ.
Скъпо ли струва една доставка от САЩ?
Но, да се върнем на въпроса дали е скъпа една доставка.
Сравнено с доставките в страната, е повече като цена, определено. На база цялостната картина обаче – да получите своята доставка от САЩ по изброените по-горе начини е най-изгодно. Как да поръчате, за да се възползвате от опциите за доставка от САЩ? Накратко – копирайте линка на стоката, която искате да закупите от официалния сайт на магазина, а след това го поставете в пазарната си кошличка, намираща се на посочения уеб адрес. Поръчвайки през него получавате следните няколко предимства: пратката ще бъде доставена до дома ви в рамките на няколко дни, превозена с най-евтиния транспорт, така че наистина да платите малка цена за доставка.
Не пропускайте да се запознаете по-подробно с начините да заплатите своята доставка от САЩ, както и защо да се доверите на посочения по-горе помощник в онлайн пазаруването.