Къде да намерите бижута от естествени камъни в интернет?

Страстта и запленяването по бижутата датира от дълбока древност. Хората са искали да имат забележителни екземпляри на бижутерийното изкуство, подобно на всяка жена днес, която обича бижутата. За разлика от преди години обаче, съвремието ви предлага по-лесен начин с намирането на накити, с помощта на интернет. Вече с един клик можете да посетите онлайн магазин за бижута bijutagerdan.com и да закупите това, което ви трябва. Но преди да ви разкрием повече за това от къде можете да намерите интересни накити, ви предлагаме три от най-забележителните подмени на изключително ценни и известни бижута в историята:

1. Арменският манастир „Ечмиадзин“ е стопанисвал тиара с огромен смарагд. През 19 век видна руска дама изявява желание да я нарисува и въпреки недоволството си монасите изпращат униката, пазен от доверени хора в Тифлис. След няколко месеца тиарата е върната в манастира, но след експертиза се оказало, че скъпоценният камък е подменен със обикновено стъкло.

2. Катедралата „Св.Лаврентий“ в Генуа е съхранявала старинен свещен съд известен като „il sacro cantino“. Легендата говори, че е бил притежание на цар Соломон и е изработен от монолитен смарагд. Пристигнал е в Генуа през 12 век като плячка на конкуистадори. След инвазията на френски войници в Генуа „il sacro cantino“ е пренесен в Париж, но по време на пътуването е подменен с дубликат, което показва и експертизата.
Къде да намерите бижута от естествени камъни в интернет?
3. Диамантът „Звезда на хилядолетието“ е оценяван на 700 млн. долара и началното му тегло е било 777 карата. За камъка фирма „Де Брус“ плаща най-високата цена в историята. В началото на новото хилядолетие диамантът е бил изложен в лондонския „Купол на хилядолетието“ и става плячка на добре планиран обир на 07 ноември 2000г. За изненада на обирджиите всъщност диамантът представлявал най-обикновено стъкло, тъй като тази предпазна мярка била взета понеже от фирма „Де Брус“ заподозрели планирания обир.

За всяка дама посещението на добър магазин за бижута, който поддържа и конкурентни цени се превръща в мини „обир“. Колекциите, предлагани от експерти в бижутерията като bijutagerdan.com са наистина неустоими и в крайна сметка дори е излишно да си купите само едно бижу, защото със сигурност ще се наложи да потърсите след време нов аксесоар, подходящ за тези, които сте си купили вече. Въпросният онлайн магазин за бижута е намерил решението като предлага комплекти от гривни и колиета. Цветовете са изключително разнообразни, могат да се намерят най-различни нюанси на розовото, например. Ако пък искате нещо, което ви отива на всичко, може да заложите на среброто. Какво по-магнетично от черен тоалет и сребърно бижу, или лятна рокля комбинирана с цветна, свежа гривна от естествен материал като дърво или кожа? Пазарувайте без притеснения още сега от bijutagerdan.com само с един клик на мишката.